Landmeetkunde

Viver biedt u een brede waaier van landmeetkundige diensten aan.

In samenwerking met vier deskundige en ervaren landmeter-experts zorgen wij voor een professionele aanpak van uw opmeting, verkaveling, grensbepaling of andere eigendom gerelateerde documenten.

Alle gemeten data wordt grondig geanalyseerd en op plan uitgewerkt.

Ook voor het uitzetten van gebouwen, hoogtemeting, ontwerpen van omgevingsaanleg kan er een beroep gedaan worden op onze deskundigheid.

 

 

 

 

 

Wegen- of bouwwerken

Voor het uitzetten van wegenis, riolering en constructies wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde totaalstations van het merk Leica. In combinatie met eigen ontwikkelde software kunnen we een snelle, gecontroleerde inplanting garanderen van het uit te zetten werk en dit met een grote precisie.

As-built

Na voltooiing van de werkzaamheden kunnen wij zorgen voor een as-built dossier opgemaakt volgens de gewenste lay-out van de klant of aanbestedende instantie.

Ook voor het bepalen van de hoeveelheden kan het interessant zijn om alle nieuw geplaatste elementen op te meten.

Zettingsmetingen

Voor, tijdens en na de bouwwerken kunnen er op de aanpalende constructies zettingsmetingen uitgevoerd worden. De verkregen data wordt in tabelvorm weergegeven met de verschillende afwijkingen om zo de zettingen snel in kaart te brengen.